Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Usk: Loodetava tÔelisus : The Assurance of Things Hoped For (Estonian Edition)" by Dr. Jaerock Lee # eBook PDF Kindle ePub Free

Usk: Loodetava tÔelisus : The Assurance of Things Hoped For (Estonian Edition)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Usk: Loodetava tĂ”elisus : The Assurance of Things Hoped For (Estonian Edition)
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 21, 2019
  • Genre: Bible Studies,Books,Religion & Spirituality,Christianity,
  • Pages : * pages
  • Size : 7791 KB

Description

Ma olen oma teenistuses viimase 10 aasta jooksul tunnistanud, kuidas paljud Manmini koguduseliikmed on eri eluprobleemidele tĂ”esĂ”na uskudes ja sellele kuuletudes vastused ja lahendused saanud ja sellega Jumalat vĂ€ga austanud. Kui nad uskusid Jumala SĂ”na, kus öeldi: „Ristija Johannese pĂ€evist tĂ€nini rĂŒnnatakse taevariiki ja rĂŒndajad kisuvad selle endale“ (Matteuse 11:12) ja nĂ€gid suurema usu saamise nimel vaeva, palvetasid ja elasid Jumala SĂ”na jĂ€rgi, nĂ€isid nad kĂ”ige kallimad ja ilusamad olevat.


See töö on neile, kes soovivad kogu sĂŒdamest vĂ”idukat elu elada ja kellel on tĂ”eline usk, mis austab Jumalat, kes jagavad Jumala armastust ja Isanda evangeeliumi. Viimase kahekĂŒmne aasta jooksul olen ma kuulutanud vĂ€ga palju usuteemalisi sĂ”numeid ja selle raamatu trĂŒkkiandmine sai vĂ”imalikuks nende valiku ja korrapĂ€raseks toimetamise teel. Ma soovin, et see teos Usk: Loodetava tĂ”elisus etendaks majaka rolli, mis juhatab arvukad hinged tĂ”elise usu sisse.


PDF Books "Usk: Loodetava tÔelisus : The Assurance of Things Hoped For (Estonian Edition)" Online ePub Kindle